Пълен набор от Услуги

Като част от myhome.bg Property Group - англо-ирландско сдружение от фирми, ние предлагаме удобство и висококачествени услуги на собствениците на недвижими имоти в България. Общата цел, която споделяме, е предоставянето на отлично обслужване в сферата на имотите и задоволяване на Вашите индивидуални потребности и очаквания.

Тенденции в Наемите на Жилищни Имоти в София

Тенденции в Наемите на Жилищни Имоти в София

Младите професионалисти, работещи в столицата вече отказват да живеят в стари и амортизирани Софийски кооперации с неработещ, или липсващ асансьор и без паркинг.

Рекламни Листовки за Кепитъл Резидънсис

Миналата година успешно завършихме рекламната кампания на студентския комплекс Кепитъл Резидънсис, разположен в София. Рекламната инициатива, с която се зае агенцията ни, включваше дизайн и създаване на лого и брандинг на комплекса, разработка на уебсайт, производство на външни транспаранти и пълен набор печатни материали.

Рекламни Листовки за Витоша Палас

Миналата година успешно завършихме рекламната кампания на модерния комплекс Витоша Палас, разположен в София. Рекламната инициатива, с която се зае агенцията ни, включваше дизайн и създаване на лого и брандинг на комплекса, разработка на уебсайт, производство на външни транспаранти и пълен набор печатни материали.

www.myhome.bg/sales – Нашият Сайт за Продажба на Имоти

myhome.bg/sales е нашата престижна агенция, занимаваща се с продажба на жилищни имоти. Фокусът ни е предимно върху град София. Всеки имот се рекламира на сайта на агенцията с двуезично подробно описание; висококачествен и внимателно подбран снимков материал.

Организиране на Фирмената Комуникация с Клиентите

sofialettings.com държи изключително много на доброто обслужване.Ние знаем, че успешния бизнес се гради на отличните ни взаимоотношения, високото ниво на обслужване и задоволяване на Вашите потребности и очаквания.

Похвалите за sofialettings.com Не Спират!

Обратната връзка, която получаваме от нашите клиенти е изключително важна за целия ни екип, тъй като благодарение на това се гради професионализъм, доверие, репутация и добри взаимоотношения.

Завършете до Ключ Вашия Имот

В България е често срещана практиката строителят да издаде апартаментите на шпакловка и замазка – без подови настилки, боядисани стени, без плочки и т.н.

Полезни съвети за Вашето Обзавеждане

Пазарът на наемите в София е изключително конкурентен и динамичен, а качественото отдаване на Вашия апартамент под наем е важна и отговорна задача.

За Вашето Пълно Спокойствие и Уют

Партнирайки си успешно с международно застрахователно дружество с доказан успех, ние предлагаме професионално разработени застрахователни полици „Домашно имущество” на собствениците на имоти.