Разкриване на информация
Дейността на „Чекмейт” ООД е регистрирана в съответствие със Закона за защита на личните данни в България. Ние взимаме всички възможни мерки, за да предотвратим всеки неоторизиран достъп и злоупотреба с личните ви данни.  Екипът на фирмата, както и нашите агенти и подизпълнители спазват строга конфиденциалност по отношение на информацията, отнасяща се лично до вас, и биха я използвали единствено, за да ви предложат продукти и услуги, отговарящи на вашите интереси. Всякакви лични данни, които използваме, за да ви доставим или да рекламираме нашите продукти и услуги (напр. име, адрес, имейл адрес, телефонен номер, или информация за услугите, които сте закупили, или към които проявявате интерес), по никакъв начин няма да бъдат предоставяни на трети лица за маркетингови цели без вашето декларирано съгласие, и няма да бъдат използвани от нас за цели, различни от договорените с вас. Интернет пространството не е защитена територия. Въпреки това, за да защитим личните ви данни, ние прилагаме различни защитни процедури, в това число защитни стени, резервни системи и др. Наред с това стесняваме достъпа до данните до ограничен кръг от служители и защитаваме чрез парола механизмите, съхраняващи личната информация.

Лична информация
За да имате достъп до уебсайта на „Чекмейт” ООД, не ви е необходима регистрация. Ние обаче желаем да ви помогнем да намерите точно това, което ви интересува, възможно най-бързо и безпроблемно. Ето защо колкото повече знаем за вашите предпочитания, толкова по-лесно ще ни бъде да ви съдействаме. По тази причина ви съветваме да се регистрирате при нас. Ако го направите, това ще ни даде по-добра възможност да ви предложим услуги, които са от потенциален интерес за вас. Вашите лични данни могат да се комбинират с друга информация в архивите ни с цел:
Да ви спестим усилията за предоставяне на една и съща информация, необходима за различните услуги на „Чекмейт” ООД.
Да направим посещенията ви в нашия Уебсайт възможно най-полезни, като ви предоставим информация за продукти и услуги, които биха ви заинтересували.
Да захранваме подразделенията на „Чекмейт” ООД с актуални данни за вас, което би позволило да ви информираме по пощата или имейла за продукти и услуги, които са от определен интерес за вас.

Когато се регистрирате, това означава, че давате съгласието си вашите лични данни да бъдат използвани от нас според условията, залегнали в нашата Политика за лична неприкосновеност. Ако не се регистрирате, личните данни, които събираме за вас, ще се ограничат до конкретната заявка, която сте направили. „Чекмейт” ООД няма да използва тези данни за цели, различни от тази, насочена към реализиране на сделката. В случай, че в личната информация, предоставена от вас на „Чекмейт” ООД, са настъпили промени, например по отношение на вашия имейл адрес, име, пощенски адрес или телефони за контакти, моля, изпратете новите данни в имейл на адрес info@sofialettings.com

„Бисквитки”
Администраторите на Уебсайта на „Чекмейт“ ООД или техни доверени партньори могат автоматично да изработят „бисквитка“, когато посетите нашия сайт. „Бисквитката“ е малка компютърна програма, чрез която се събира информация, когато тя бъде изпратена и внедрена във вашия персонален компютър. По този начин Уебсайтът ни ви разпознава при следващите ви посещения, което ни позволява да съобразяваме всяко ваше влизане в сайта със специфичните ви изисквания. Тъй като „бисквитката“ е разположена в персоналния ви компютър, ние няма да можем да ви разпознаем, когато посещавате сайтовете ни от различен компютър, ако не сте се регистрирали при нас. Ако обаче се регистрирате, ще можете да влизате в системата от всеки компютър чрез личната ви парола. Използването на „бисквитки“ от „Чекмейт“ ООД не включва събирането на лична информация, свързана с използването на персоналния ви компютър или сърфирането ви в мрежата. Ако не желаете в компютъра ви да бъде разположена „бисквитка“, браузъри като Нетскейп и Интернет Експлорър предлагат опция за дезактивирането им. Трябва обаче да знаете, че някои персонализирани услуги на този сайт не могат да бъдат достъпни, ако решите да дезактивирате „бисквитките“. Повече за „бисквитките“ и тяхната употреба можете да прочетете в специализирания сайт www.allaboutcookies.org

Електронна поща
„Чекмейт“ ООД се съобразява напълно с Директивата за личната неприкосновеност в електронните комуникации в България. Уважаваме личната ви неприкосновеност по отношение на електронните ви послания и съхраняваме с голяма сигурност имейл адресите ви подобно на притежаваните от нас други видове лична информация. Ние няма да ви изпращаме нежелани и ненужни електронни съобщения, нито ще предоставяме личните ви данни на организации, различни от „Чекмейт“ ООД, без вашето декларирано съгласие. Ако дадете разрешението си, ние можем да ви изпращаме информация по имейла относно най-новите ни услуги, както и за всичко, към което проявявате интерес. Тази информация може да се получава и чрез другите начини за контакт с „Чекмейт“ ООД.

Сайтове на трети лица
Интернет сайтовете на трети лица, с които можете да се свържете чрез нашия Уебсайт, не са част от нашата Политика за лична неприкосновеност и защита, поради което ние не носим никаква отговорност за тези сайтове.