sofialettings.com е различната агенция за недвижими имоти! Ние сме тук, за да Ви спестим време и пари, като Ви предложим точно това, което търсите – наемни оферти на разумни цени и дългосрочно сътрудничество.

Разполагаме с богата селекция от жилищни имоти в София, която да задоволи Вашите индивидуални потребности и предпочитания. И тъй като работим и специализираме само в столични имоти, вярваме че можем да Ви предложим качествен избор и бързи резултати.

Ние сме различната агенция, защото наистина се грижим добре за нашите наематели. Държим ги напълно информирани и сме на разположение за огледи и комуникация с тях 7 дни в седмицата. Нашата агенция не само отдава под наем, но и управлява голяма част от апартаментите, които ще намерите на портфолиото ни. Полагаме много добри грижи тях и да ги поддържаме в отлично състояние.

sofialettings.com не публикува фалшиви оферти на портфолиото си, всички рекламирани от нас имоти са реални, качествени и абсолютно годни за живот.

Нашата цел е да Ви предложим богат избор от жилищни имоти, да Ви дадем спокойствие и да Ви помогнем да откриете Вашето желано жилище бързо, лесно и качествено. Това е нашето обещание към Вас!

Затова, ще се радваме ако можете да ни отделите малко време и споделите впечатленията си от работата със sofialettings.com като последвате този линк.

Накратко, ето какво може да Ви предложи нашата агенция sofialettings.com:

  1. Ние изслушваме внимателно Вашите нужди и търсим най-подходящия имот за Вас.
  2. Ние организираме и Ви придружаваме на огледи; работим без почивен ден, 7 дни в седмицата.
  3. Ние преговаряме със собствениците от Ваше име и целим да постигнем най-добрата оферта за Вас.

Нашият екип вярва, че настоящия наръчник ще Ви подготви напълно за процеса по наемане на жилище в София:

Изключително ценно е да обитавате жилище, което чувствате като собствен дом. Полезно и удобно е да живеете на място, което е близо до работата и приятелите ви. 

При интерес, sofialettings.com с удоволствие може да Ви предложи някои от долу изброените услуги: