sofialettings.com е една модерна и изключително находчива Агенция за Наеми и Управление на имоти в град София, която знае как да отдаде под наем бързо, лесно и качествено Вашето жилище. Нашата цел е да  предложим професионален съвет и любезно обслужване на Вас, собствениците на имоти в столицата, без значение дали имате опит в сферата на наемите, или не.

През изминалите няколко години, ние опознахме добре нуждите на наемодателите, с които си сътрудничим и постепенно разработихме богат избор от услуги, които да задоволят Вашите индивидуални нужди и очаквания.

Нашата агенция ще посети имота Ви и ще подготви професионален доклад включващ информация за състоянието на апартамента и оценка на реалната му наемна цена.Наша отговорност е да Ви предоставим пълна гама от висококачествени услуги, които да увеличат потенциала и рентата на Вашата собственост.

Моля, споделете Вашите впечатления от работата си с нас, като последвате този линк.

sofialettings.com разполага с опитен екип от професионалисти, които се грижат за отдаването под наем и управлението на Вашите имоти. Нашата агенция обикновено предлага тези две услуги заедно в пакет, но при интерес, Вие можете да се възползвате от тях и поотделно:

sofialettings.com се грижи за отличното състояние на Вашия имот и условията на живот в него. Разполагаме с добре подготвен екип от професионалисти, които имат готовност да приемат Вашето обаждане и реагират по всяко време на деня.

Ние вярваме, че навременната и качествена реклама е изключително важна за бизнеса с недвижими имоти.  Нашите брокери са обучени да правят професионални снимки на имотите, както и да подготвят подробни рекламни описания на български и английски език.

sofialettings.com предлага пълен набор от довършително-ремонтни услуги, които да превърнат Вашето жилище издадено на шпакловка и замазка, в приятно място за живеене...

Специализирайки в работата с жилищни имоти заотдаване поднаем, ние разработихме пакетни предложения за качествено и приемливо в ценово отношение обзавеждане.