Полезни Съвети за Вашето Обзавеждане

Пазарът на наемите в София е изключително конкурентен и динамичен, а качественото отдаване на Вашия апартамент под наем е важна и отговорна задача. Преди всичко, Вие трябва да се уверите че имота Ви е напълно завършен, обзаведен и годен за живот. Нашата практика показва, че обзавеждането е една от най-важните стъпки за успешното отдаване на имота под наем и Вие не трябва да правите компромис с това.

А ето и няколко съвета за Вас:

  • Поръчайте голямо спално легло, защото в повечето случаи наемателите имат такова изискване. Затова, съветът ни към Вас е – купете легло, което е минимум 164/190см, а ако размера на стаята позволява, нека то да бъде 180/200см.
  • Монтирайте трикрилен гардероб в спалнята. Наемателите обикновено предпочитат големи гардероби, в които да могат да съберат повече неща и липсата на такива ги кара да размислят преди да подпишат Договора за наем.
  • Сложете осветление навсякъде из апартамента с опция да се намалява, или увеличава според желанието на наемателите. Това определено увеличава шансовете за успех!

Ако търсите съвет за обзавеждането на Вашия апартамент, моля не се колебайте да се свържете с нас!