Реклама на имоти

Ние вярваме, че навременната и качествена реклама е изключително важна за бизнеса с недвижими имоти.  Нашите брокери са обучени да правят професионални снимки на имотите, както и да подготвят подробни рекламни описания на български и английски език.

Ние поемаме грижата да промотираме качествено  Вашия имот и това е абсолютно безплатно за Вас. Нашата цел е бързо и лесно да достигнем до вярната целева група от потенциални клиенти чрез внимателно подбрани рекламни канали и да настаним наемател във Вашето жилище в приемливи за Вас срокове.

Маркетинговите инициативи на sofialettings.com се създават внимателно с цел да презентират жилището Ви по най-добрия възможен начин. Ето и различните дейности, които предлагаме:

  • Уебсайт на агенцията - Поддържаме всички оферти с пълно двуезично описание и качествен снимков материал както на нашия уебсайт, така и на всички Софийски топ портали за недвижими имоти. В допълнение инвестираме пари в SEO и ключови думи, за да излизаме винаги на предни позиции при търсене на български език в www.google.bg
  • Портали за недвижими имоти – През последните няколко години внимателно проучваме и избираме Българските топ портали за недвижими имоти, като там рекламираме пълния списък с имотни оферти на нашата агенция. imoti.net, imot.bg, homes.bg, imotite.com, topimoti.bg са само някои от партньорите, с които работим; а запитванията, които получаваме от порталите набавят 50% от клиентския интерес към нашето портфолио.
  • Печатни реклами - Често публикуваме цветни рекламни карета в популярни списания и вестници за имоти, организираме кампании с подходящи печатни материали разпространявани на специално подбрани локации. Това включва цветни листовки, брошури, визитни картички, писма и много други.
  • Уеб банери - Редовно поддържаме атрактивни банери на предпочитани уеб портали, които спомагат за увеличаване броя на директните препратки към нашия уебсайт, както и за повишаване на интереса от страна на клиентите.  
  • Външни транспаранти  - Външните банери, които изработваме и поставяме на балконите на отдавани от нас имоти, носят засилен конкретен интерес от хора, търсещи апартаменти в точно определени Софийски райони.  Транспарантите са различни по големина и форма, но носят винаги специфичния брандинг на агенцията ни и са лесно познаваеми. 
  • Други инициативи – В допълнение, sofialettings.com взима и регулярно участие в различни Софийски пътеводители и карти, като подготвя статии, публикува цветни лога и кратки обяви. Освен това, ежемесечно изпращаме имейл бюлетини с новини и специално избрани горещи оферти, поддържаме фирмени уеб линкове, разпращаме промоционални писма и много други.

Изпратете запитване