Ние сме първокласна агенция за отдаване под наем и управление на имоти в България, предлагаща изключително добро обслужване на клиентите.

sofialettings.com е англо-ирландска агенция за отдаване на имоти под наем, която бързо се превръща в търсен посредник за наематели, собственици на имоти и чуждестранни фирми на територията на София.

Ние имаме амбицията да работим за имиджа си на фирма, която поддържа коректни отношения с клиентите си и държи на честността и високото качество.

Този стремеж се доказва от начина, по който се отнасяме към Вашата собственост – все едно че е наша. Ние познаваме града, познаваме нашите наематели и имаме утвърден ценоразпис, който улеснява нещата.

sofialettings.com предлага пълен набор от услуги в името на комфорта на нашите клиенти, което ни прави предпочитана фирма за наемодателите, живеещи в чужбина.

С избора си на първата англо-ирландска агенция за отдаване на имоти под наем в София, Вие спестявате време и пари. Отлични продукти, фантастично обслужване и пълна коректност!

Джонатан Харгрийвс

Управител

 

Екип

За нас е важно да познавате екипа на sofialettings.com и затова тук ще намерите пълна презентация с контакти на служителите. Така Вие ще можете да се свързвате с правилния човек във фирмата при запитвания, или когато Ви е необходима определена информация.

 

 

Джонатан
Джонатан Харгрийвс - Управител
 
Тел: +359 2 815 40 80
jonathan@sofialettings.com

Джонатан е един от акционерите на Групата от фирми. Той има повече от 7 години опит в сферата на Имотния бизнес в България и ръководи екипа и ежедневните дейности на отделните звена във фирмата. Освен това се грижи за популяризиране на услугите и продуктите; напътства и контролира персонала, като главната му цел е обслужване на клиентите по начин, който ги прави доволни и щастливи от предлаганите услуги.

Кольо Гергински
Кольо Гергински  - Мениджър управление на имоти
 
Тел: +359 2 815 40 84
kolyo@sofialettings.com

Главната цел на Кольо е да намира и развива бизнес възможности за Групата от фирми. Действията са му проактивни и насочени към изграждането на солидни партньорства, като успоредно с това поддържа успешна комуникация с фирми и бизнеси, които се възползват от предлаганите от нас услуги. Той подготвя и бизнес презентации базирани на проучвания, изчисления и маркетингови анализи.

 

 

Ристе
Ристе Велковски - Счетоводител
 
Тел: +359 2 815 40 87
riste@myhome.bg


Ристе се присъедини към екипа ни през ноември тази година. Той има богат опит като Счетоводител, работейки както с български корпорации, така и с чуждестранни клиенти. Неговата роля е изключително важна за бизнеса, тъй като се занимава с цялостната финансова и счетоводна организация на различните звена във фирмата.

Юлияна
Юлиана Николова – Продажби
 
Тел: +359 2 815 40 86
juliana@myhome.bg


Като дипломиран Бакалавър по Индустриален мениджмънт от ТУ, през последните 4 години Юлиана заема позицията Мениджър управление на сгради, грижейки се за повече от 100 имота в София и Банско, собственост на чуждестранни клиенти. Сега на нея е отредена още по-проактивна роля: продажба на фирмените ни услуги и продукти на наши и чуждестранни собственици на имоти.